Over Boonstoppel

Boonstoppel Subsidie Advies is al 13 jaar uw betrouwbare subsidiepartner uit Druten. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat.

Het aangaan van een succesvolle en duurzame relatie met de klant is wat ons drijft. Klanten mogen van ons verwachten dat we er ├ęcht alles aan doen om het hen zo makkelijk mogelijk te maken om een succesvolle subsidieaanvraag te realiseren. We streven naar een optimaal resultaat, en daar werken we met zijn allen hard voor.

Inmiddels werken we met 9 professionals, die ieder hun eigen specialisme hebben. Binnen Boonstoppel Subsidie Advies heerst een jonge cultuur, waarbij er veel ruimte is voor zelfontplooiing. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Wie zijn wij?

Boonstoppel Subsidie Advies - Dirk Boonstoppel

Dirk Boonstoppel

Directeur

Boonstoppel Subsidie Advies BV, gevestigd te Druten, is op 1 juni 2005 opgericht door Dirk Boonstoppel (1972). Sinds 2000 is hij werkzaam in de subsidiebranche. In de vijf jaar voorafgaand aan de stap naar het zelfstandig ondernemerschap heeft hij bij een tweetal grote advieskantoren ervaring opgedaan als consultant. Zijn jarenlange ervaring en persoonlijke benadering vormen samen de ideale ingredi├źnten om subsidietrajecten tot een groot succes te maken.

Boonstoppel Subsidie Advies - Bernie Kruisbergen

Bernie Kruisbergen

Manager / Innovatieconsultant

Zijn intrinsieke drive om mensen van dienst te zijn maakt dat Bernie al enkele jaren succesvol subsidies realiseert voor zowel non-profit organisaties als (MKB)bedrijven. Door zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden weet hij bruggen te bouwen tussen de klanten van Boonstoppel en de subsidieverstrekkers. De afgelopen paar jaar heeft Bernie met name subsidies gerealiseerd voor innovatieve projecten in de HighTech, Agri & Food en IT-sector.

Boonstoppel Subsidie Advies - Rogier Teunissen

Rogier Teunissen

Manager / Innovatieconsultant

Rogier is een enthousiaste allround consultant. Middels zijn opgebouwde ervaring kent hij de vele subsidiemogelijkheden, van regionaal tot internationaal, die er zijn voor het bedrijfsleven. Zo heeft hij menig bedrijf uit de Energie, Life Sciences, Biotechnologie, Agri&Food, IT, HighTech, en Offshore sector al aan succesvolle financieringen weten te helpen. Rogier denkt mee met uw innovatieve plannen en bouwt graag aan uw businesscase voor het verzilveren van subsidiekansen.

Boonstoppel Subsidie Advies - Coen Vermeulen

Coen Vermeulen

Innovatieconsultant

Na afronding van zijn HBO-Rechten studie ging Coen in 2015 aan de slag als consultant bij Boonstoppel. Coen realiseert en beheert subsidies voor hoofdzakelijk MKB-bedrijven die gericht zijn op innovatief, duurzaam- en/of internationaal ondernemen.

Thomas van der Lee

Innovatieconsultant

Thomas heeft zowel een Bachelor- als Masterstudie in International Business gevolgd, met een specialisatie in Strategy and Innovation. Hij is in 2016 begonnen bij Boonstoppel, en richt zich hoofdzakelijk op het assisteren van bedrijven met het aanvragen van subsidies die betrekking hebben op innovatieve projecten, zoals de WBSO en de MIT.

Lucas Geurts

Innovatieconsultant

Lucas is een enthousiaste innovatieconsultant die na zijn afgeronde master “Organization studies” zijn kennis over complexe organisatorische vraagstukken nu in subsidieprojecten kan toepassen. Als allround consultant is hij mede door zijn brede kennis in diverse branches inzetbaar.

Maurice van Haperen

Software specialist

Maurice is gespecialiseerd in innovatieve softwareontwikkeltrajecten. Hij heeft zowel een opleiding Bachelor Informatica als een Master of ICT en Business Innovation afgerond. Afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in softwareontwikkeling, management, business development en onderwijs.
Maurice ondersteunt waar nodig de huidige adviseurs in de WBSO-trajecten waarin softwareontwikkeling centraal staat.

Jeroen Klerkx

Fiscalist / Innovatiebox specialist

Jeroen heeft jarenlange ervaring als fiscalist en ondernemer. Samen met de klant zoekt hij naar de beste oplossing en probeert hij alle fiscale kansen te benutten. Hij biedt Boonstoppel ondersteuning vanuit zijn eigen bedrijf KLX Fiscaal in fiscaal uitdagende trajecten die in het verlengde liggen van subsidietrajecten. In dit kader is hij met name gespecialiseerd in de innovatiebox, een fiscale regeling ter bevordering van innovatieve activiteiten.

Boonstoppel Subsidie Advies - Marcha Albers

Marcha Albers

Office Manager

Marcha is al jarenlang de onmisbare spin in het web die alle interne processen bewaakt. Marcha ondersteunt de directie en de adviseurs in alle dagelijkse werkzaamheden.
De klanten van Boonstoppel kennen Marcha als professionele maar vooral uiterst vriendelijke gastvrouw.

Boonstoppel Subsidie Advies

Ben jij onze nieuwe collega?

Boonstoppel Subsidie Advies is altijd op zoek naar versterkingen. Wij staan open voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie. Voor talenten, maar ook voor diegene die al wat langer meelopen. Pak deze kans en verras ons!

Neem contact met ons op


Gelieve dit veld leeg te laten.

Boonstoppel Subsidie Advies B.V.

Klepperheide 29
Postbus 139
6650 AC Druten

0487 51 33 30
info@boonstoppel.org