Port Innovation Lab AccessDay op 20 september!

Heb jij een innovatief en technisch idee dat significant bijdraagt aan de ontwikkeling van de Rotterdamse haven? Doe dan mee met de Port Innovation Lab AccessDay op 20 september!

Port of Rotterdam Authority is niet alleen Europa’s grootste havenbedrijf; het is ook een van de meest innovatieve. Om deze positie in stand te houden is Port of Rotterdam altijd geïnteresseerd in de nieuwste ideeën van startups. In samenwerking met tech incubator YES!Delft is het Port Innovation Lab opgezet. Port Innovation Lab wil startups die innovatieve ideeën hebben om de haven van Rotterdam efficiënter, duurzamer en veiliger te maken helpen om de markt te veroveren. Startups kunnen dus profiteren van de aanpak van de succesvolle incubator YES!Delft, en van de reputatie en het uitgebreide netwerk van Port of Rotterdam Authority.

Op 20 september 2016 organiseert het Port Innovation Lab een AccessDay, waarop tien ondernemers hun ideeën voor de haven van Rotterdam kunnen pitchen aan ongeveer 30 directeuren en innovators die werkzaam zijn in de haven. De nadruk ligt op deze dag op early-stage startups uit de sectoren transport & logistiek, energie, chemie & raffinaderij en maritiem. Studenten, PHD’ers en corporate teams kunnen deelnemen aan het evenement. Het gaat hierbij zowel om ideeën die nog gevalideerd moeten worden, alsook (bijna) market ready ideeën. De beste pitch wint een netwerklunch met Paul Smits, de CFO van Port of Rotterdam, en een deelname aan het LaunchLab programma van YES!Delft ter waarde van €15.000.

Inschrijven kan hier, en de deadline voor inschrijving is 8 september. De beste tien inzendingen mogen deelnemen aan het evenement, maar ook niet-geselecteerde ideeën kunnen op steun rekenen van Port Innovation Lab en de deelnemende partners.