weMaron wint MKB Innovatie Top 100 publieksprijs 2018

Van de 100 meest innovatieve MKB-ers van 2018, welke jaarlijks door een opgericht innovatieplatform van de KVK worden verkozen, is Bob de Bot van weMaron het meest geliefd bij het publiek. Met een ruime meerderheid in stemmen heeft weMaron de MKB Innovatie Top 100 publieksprijs 2018 gewonnen die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

Deze winst heeft weMaron behaald met het ontwikkelen van de innovatieve applicatie: Bob de Bot, waarmee het voorkomen kan worden dat senioren geïsoleerd raken en het contact met de maatschappij verliezen. Met deze app krijgen senioren als check drie keer per dag een berichtje op hun telefoon via SMS of via een Google praatpaal. Daarnaast worden ze uitgenodigd voor sociale en culturele evenementen, wordt hen gewezen op mogelijk kleine aanpassingen in huis en ontvangen zij door middel van de app gerichte hulp.

Gedurende de ontwikkeling van deze innovatie heeft Boonstoppel begeleiding geboden op subsidiegebied. Boonstoppel feliciteert weMaron dan ook van harte met dit geweldige resultaat en heeft er alle vertrouwen in dat Bob de Bot succesvol gaat zijn.

Bent u ook aan het innoveren, of heeft u een innovatie op het oog? Neem dan gerust contact op met één van onze innovatieconsultants voor persoonlijk advies.