Vacature Office Manager

Heb jij een enthousiast en opgewekt karakter? Beschik je over een proactieve instelling, kun je snel schakelen, ben je een organisatorisch talent en geniet je ervan om collega’s binnen een informele organisatie te ondersteunen? Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamische organisatie en samenwerken met gedreven professionals? Dan willen wij je graag ontmoeten!

Vanwege aanhoudende groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Office Manager die samen met onze huidige Office Manager kan bijdragen aan de verdere organisatorische professionalisering van ons bedrijf. Binnen Boonstoppel bieden consultants subsidieondersteuning voor hoofdzakelijk innovatieve bedrijven. Onze werkwijze kenmerkt zich door een open, professionele en persoonlijke benadering van medewerkers, opdrachtgevers en subsidieverstrekkers. Een goede prettige werksfeer is voor ons zeer belangrijk. Je komt te werken in een klein, gemotiveerd en hecht team en je zult nauw samenwerken met je collega-officemanager. Het betreft een zeer uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je onmisbaar te maken voor je collega’s. Hieronder een greep uit jouw dagelijkse activiteiten:

 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers zowel telefonisch als op kantoor.
 • Administratieve ondersteuning leveren aan de consultants en het beheren van de agenda’s.
 • Beheren van de website; hieronder vallen tevens de online marketing activiteiten (SEO/SEA).
 • Initiëren en beheren van communicatie uitingen met netwerkpartners omtrent nieuwe subsidieregelingen en organisatorische successen.
 • Administratieve ondersteuning met betrekking tot de financiële administratie.
 • Regelen van zakelijke bijeenkomsten en informele uitjes met collega’s.

Profiel

 • Je hebt een mbo+ / hbo werk- en denkniveau; bij voorkeur met een aantal jaren werkervaring in office management.
 • Je hebt ruime ervaring opgedaan met Word, Excel en Outlook.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent klantgericht, doortastend, stressbestendig en wordt gelukkig van het proactief ondersteunen van collega’s.
 • Je bent nauwkeurig, accuraat en kritisch op je eigen werk, maar ook op dat van je collega’s.

Aanbod

Boonstoppel Subsidie Advies is een gerenommeerde, actieve en ambitieuze onderneming in subsidieadvies en subsidieprojectmanagement. De pijlers van het succes worden gevormd door gedegen kennis van de materie en persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgevers. Er is veel ruimte om jezelf te kunnen zijn en om je op professioneel vlak te ontwikkelen. Naast een erg plezierige werkomgeving in een jong, hecht en enthousiast team biedt Boonstoppel een marktconform salaris en een interessante bonusregeling. Het betreft een functie voor 16 – 24 uur per week.