Sustainable Healthcare Challenge!

Op 31 mei vindt de Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) plaats! Heb jij interesse in innovatie in de zorg en ben jij graag op de hoogte van de nieuwste start-ups? Of heb jij zelf een fantastisch idee om de zorg te innoveren, ben jij bezig met het oprichten van een start-up en ben jij klaar om te pitchen voor een groot publiek? Dan is dit hét evenement voor jou!

Tijdens de Challenge krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens de live-bidding. Daarnaast maken de deelnemers van de Challenge kans op nog veel meer prijzen die hun start-up op weg kunnen helpen, zoals consultancy uren, advies of andere in-kind ondersteuning. De pitches zullen worden afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers. Als partner van de SHC zullen consultants van Boonstoppel uiteraard ook aanwezig zijn op dit evenement!

Kijk voor meer informatie over het aanmelden van je start-up of het kopen van tickets op www.sustainablehealthcarechallenge.nl!