Sustainable Healthcare Challenge 2018

Heb jij altijd al meer willen weten over innovatie in de zorg of loop je rond met het idee om zelf een start-up te beginnen? Meld je aan voor het SHC-Traject!

Tijdens het traject krijg je persoonlijke aandacht, want er zullen exclusieve trainingen verzorgd worden door de partners van de SHC. Daarnaast word je gekoppeld aan een ervaren coach die jou tijdens een aantal contactmomenten zal adviseren over verschillende zaken rondom het ontwikkelen van jouw zorginnovatie. Als partner van de SHC zal Boonstoppel Subsidie Advies ook dit jaar weer aanwezig zijn voor meer informatie omtrent subsidies.

De eerste stap hierin is het Inspirator evenement. Dit evenement staat geheel in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement vindt plaats op donderdag 8 februari vanaf 16.30 uur en is hét moment om op informele wijze in contact te komen met zorgprofessionals, studenten en young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de zorg. Het programma biedt motiverende sprekers, interactieve round tables, een workshop, een playground met start-ups en innovaties, en een walking dinner.

Kijk voor meer informatie of inschrijvingen voor het traject op https://www.sustainablehealthcarechallenge.nl/shc-traject/.