Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2018 geopend

Op 15 maart 2018 gaat het gebeuren: dan wordt de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 uitgereikt! Boonstoppel ondersteunt als partner dit initiatief van Zorginnovatie. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. Dit jaar wordt er zowel een vakjuryprijs als een publieksprijs uitgereikt.

Schrijf uw innovatie in en maak kans op:

  • Een geldbedrag ter waarde van in totaal € 15.000,-
    (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs)
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van uw innovatie
  • Toegang tot het netwerk van Stichting Zorginnovatie Nederland en de betrokken regio’s

Een fantastische kans om de ontwikkeling van uw innovatie te versnellen!

Inschrijven kan vanaf nú!

De inschrijving voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 is vanaf vandaag officieel geopend. Aanmelden kan tot en met 31 december 2017. Aangezien uw innovatie al op zorginnovatie.nl staat is aanmelden makkelijk. Wanneer u inlogt op de website kunt u uw innovatie bewerken. Onder het kopje ‘algemeen’ kunt u uw deelname kenbaar maken door het hokje ‘Nationale Zorginnovatieprijs 2018’ aan te vinken.

[Schrijf uw innovatie in!]

Update uw innovatie

De kans is groot dat u al een stuk verder bent met de ontwikkeling van uw innovatie sinds u deze hebt aangemeld op www.zorginnovatie.nl. We moedigen u dan ook aan uw innovatie te updaten. Dit geldt natuurlijk helemaal als u wilt deelnemen aan de Nationale Zorginnovatieprijs, dan moet namelijk duidelijk zijn dat uw innovatie in de opschalingsfase zit. Maar ook als u nog niet in de opschalingsfase bevindt, is het de moeite waard om uw innovatie te updaten.

Door de status van uw innovatie actueel te houden kunt u uzelf in de kijker spelen bij partijen uit de zorg, innovatiepartners of investeerders. En u kunt andere ondernemers inspireren en uw kennis delen. Zo kunnen we samen innovatie in de zorg versnellen!

Meer lezen over de Nationale Zorginnovatieprijs 2018?

Klik hieronder!

[Zorginnovatieprijs]