Brilliant Work helpt met gesubsidieerde export, Brexit en bedrijfsvoeringsvraagstukken

Brilliant Work en Boonstoppel hebben de handen ineen geslagen om samen ondernemers te helpen. Brilliant doet dit d.m.v. coaching en advies over zaken als bedrijfsgroei, internationaal ondernemen, Brexit, evenals het verbeteren van de interne bedrijfsgroei en aansturing van de medewerkers.

Aangezien bijna alle trajecten van Brilliant Work gesubsidieerd zijn door de overheid of provincie, is de samenwerking met Boonstoppel als subsidieadviesbureau een zeer logische stap die veel toevoegt voor klanten van beide bedrijven.

Brilliant Work bestaat uit een team van coaches die verspreid zitten door Gelderland en Noord-Brabant. Ze verzorgen advies en coaching voor bedrijven uit heel Nederland. De expertise ligt in strategie, sales en marketing, ondernemerschap, export, Brexit, franchising, leiderschap, communicatie en HR.

Een greep uit welke subsidies ZZP’ers en het MKB kunnen gebruiken om de diensten van Brilliant Work te betalen:

* Ondernemers die (meer) willen exporteren aan diensten of goederen, 15-20 uur geheel gratis exportcoaching. De ondernemer kan ook subsidie krijgen voor buitenlands fiscaal of juridisch advies en deelname aan beurzen of handelsmissies.

* Bedrijven uit Gelderland en Overijssel die minder dan 6 jaar bestaan kunnen per ingeschreven ondernemer €1000 aan coaching en €1000 aan trainingssubsidie krijgen. Dit is 80% van de kosten.

* Bedrijven van alle leeftijden in Gelderland kunnen tot €10.000 aan subsidie krijgen om te groeien. Dit kan gaan om coaching of advies, maar ook andere kosten die nodig zijn voor groei. Je kunt hierbij offertes van meerdere partijen combineren tot een subsidieaanvraag.

* Als je bedrijf een (mogelijke) impact heeft of vragen rond de Brexit dan krijg je tot €2500 voor advies op dit gebied.

* €12.500 om je medewerkers productiever, gezonder en gemotiveerder aan het werk te houden. Hierbij kan Brilliant Work coaching, advies en training bieden voor je hele team.

Bij de laatste drie regelingen gaat het om 50% vergoeding van de kosten. Boonstoppel kan in samenwerking met Brilliant Work ondersteunen in het verzilveren van de subsidiemogelijkheden. Meer weten? Neem contact op met Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work. Ze is te bereiken via 026-2130704, 06-21371669 of kijk op www.brilliantwork.nl.