Welkom bij Boonstoppel

Boonstoppel Subsidie Advies is al sinds 2005 uw professionele partner in subsidies. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, maar met een sterk persoonlijk karakter. We werken liever niet voor de klant, maar mét de klant. Wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we altijd dat stapje extra zullen zetten. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Subsidie klinkt voor veel organisaties erg interessant, en dat is het natuurlijk ook. Echter ontbreekt het veel organisaties aan tijd, kennis en kunde om daadwerkelijk activiteiten en investeringen te kunnen financieren met behulp van subsidies. Boonstoppel Subsidie Advies is gespecialiseerd in het ontdekken en benutten van subsidiekansen voor elk type organisatie. Voor profit, voor start-ups, maar ook voor grote bedrijven.

Ons proces is transparant en erg eenvoudig. Wanneer wij u helpen bij het voorbereiden en indienen van een aanvraag, doen we dat op basis van een succes fee. U betaalt dus alleen als u de subsidie/afdrachtsvermindering krijgt toegezegd. Wel zo eerlijk, vinden wij. In die succes fee zijn bovendien alle begeleidingsuren inbegrepen die we gedurende het traject maken. Ook helpen we u met uw administratie en controles. We maken hier vooraf heldere afspraken over, zodat wij beiden niet voor verrassingen komen te staan.

Waarom Boonstoppel?

No cure, no pay

Geen starttarief

Proactief in informatievoorziening

Persoonlijke aandacht

A tot Z dienstverlening

Meest aangevraagde subsidies

Boonstoppel Subsidie Advies

WBSO

Regeling waarmee kosten voor R&D activiteiten verlaagd kunnen worden. Bedrijven kunnen een fiscale aftrek krijgen op de loonbelasting op basis van loonkosten en investeringen in projecten.

Boonstoppel Subsidie Advies

EIA

Bedrijven die voornemens zijn te investeren in energiezuinige technieken of duurzame energie kunnen met de Energie-investeringsaftrek (EIA) een significant fiscaal voordeel behalen.

Boonstoppel Subsidie Advies

MIT

De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) ondersteunt en stimuleert mkb-ondernemingen bij het opzetten van verschillende innovatieve projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Werkwijze subsidieproces

1.

Screenen en toetsen

2.

Afspraak op locatie

3.

Informatie uitwisseling

4.

Indienen van aanvraag

5.

Coördineren van de projecten / projectadministratie

6.

Afronding

Onze partners

Boonstoppel Subsidie Advies

Fiscount

Wij leveren subsidie expertise aan Fiscount, een samenwerkingsverband van financieel en juridisch specialisten waar 700 accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren bij aangesloten zijn.

Boonstoppel Subsidie Advies - KPN Ventures logo

KPN Ventures

KPN ventures investeert in innovatieve start-ups, wij onderzoeken of er ook subsidiemogelijkheden zijn voor deze veelbelovende bedrijven.

Boonstoppel Subsidie Advies

ZorgInnovatie

ZorgInnovatie versnelt innovaties in Zorg en Welzijn. Wij zijn aangesloten als subsidiepartner om het innovatieproces verder te versnellen.

BioNederland

Als exclusieve partner ondersteunen wij de bij BioNederland aangesloten innovatieve bedrijven bij de realisatie van subsidies.

Accenture Innovation Awards

Wij zijn als partner aangesloten bij Accenture Innovation Awards, een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten.

Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert. Wij als partner onderzoeken de subsidiemogelijkheden voor start ups!

Innotep

InnoTeP is organisator van evenementen op het snijvlak van academische innovatiestudies, innovatiemanagement in bedrijven en innovatiebeleid van de overheid. Als exclusieve partner in subsidies voorzien wij de door InnoTeP uitgenodigde innovatieve bedrijven van advies.

Neem contact met ons opBoonstoppel Subsidie Advies B.V.

Kerkeland 9c
Postbus 139
6650 AC Druten

0487 51 33 30
info@boonstoppel.org