Wie zijn wij

Dirk Boonstoppel
Directeur

Boonstoppel Subsidie Advies BV, gevestigd te Druten, is op 1 juni 2005 opgericht door Dirk Boonstoppel (1972). Sinds 2000 is hij werkzaam in de subsidiebranche. In de vijf jaar voorafgaand aan de stap naar het zelfstandig ondernemerschap heeft hij bij een tweetal grote advieskantoren ervaring opgedaan als consultant. Zijn jarenlange ervaring en persoonlijke benadering vormen samen de ideale ingrediƫnten om subsidietrajecten tot een groot succes te maken.

Bernie Kruisbergen
Manager / Innovatieconsultant

Zijn intrinsieke drive om mensen van dienst te zijn maakt dat Bernie al enkele jaren succesvol subsidies realiseert voor zowel non-profit organisaties als (MKB)bedrijven. Door zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden weet hij bruggen te bouwen tussen de klanten van Boonstoppel en de subsidieverstrekkers. De afgelopen paar jaar heeft Bernie met name subsidies gerealiseerd voor innovatieve projecten in de HighTech, Agri & Food en IT-sector.

Eefje Nillesen
Subsidieadviseur

Als allround subsidieadviseur is Eefje verantwoordelijk voor subsidietrajecten voor zowel de profit als de non-profit sector. Haar interesse gaat uit naar innovatieve projecten in de sectoren Life Science, Health en Food. Daarnaast gaat haar voorkeur uit naar Europese subsidietrajecten zoals het Europees Sociaal Fonds. Met haar betrokkenheid, ervaring en enthousiasme weet Eefje het maximale uit elk project te halen.

Coen Vermeulen
Innovatieconsultant

Na afronding van zijn HBO-Rechten studie ging Coen in 2015 aan de slag als consultant bij Boonstoppel. Coen realiseert en beheert subsidies voor hoofdzakelijk MKB-bedrijven die gericht zijn op innovatief, duurzaam- en/of internationaal ondernemen.

Rogier Teunissen
Manager / Innovatieconsultant

Rogier is een enthousiaste allround consultant. Middels zijn opgebouwde ervaring kent hij de vele subsidiemogelijkheden, van regionaal tot internationaal, die er zijn voor het bedrijfsleven. Zo heeft hij menig bedrijf uit de Energie, Life Sciences, Biotechnologie, Agri&Food, IT, HighTech, en Offshore sector al aan succesvolle financieringen weten te helpen. Rogier denkt mee met uw innovatieve plannen en bouwt graag aan uw businesscase voor het verzilveren van subsidiekansen.

Marianna Makowiecka
Subsidieadviseur

Marianna is sinds 2009 werkzaam als subsidieadviseur. Haar passie ligt voornamelijk binnen de non-profit sector. Marianna zet haar expertise graag in bij het managen van subsidietrajecten vanuit het Europees Sociaal Fonds voor onderwijsinstellingen en gemeenten. Ze beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen waardoor zij zowel op operationeel niveau als op directieniveau op een persoonlijke en prettige wijze kan communiceren. Dit in combinatie met haar resultaatgerichtheid staat garant voor succesvolle projecten.

Thomas van der Lee
Innovatieconsultant

Thomas heeft zowel een Bachelor- als Masterstudie in International Business gevolgd, met een specialisatie in Strategy and Innovation. Hij is in 2016 begonnen bij Boonstoppel, en richt zich hoofdzakelijk op het assisteren van bedrijven met het aanvragen van subsidies die betrekking hebben op innovatieve projecten, zoals de WBSO en de MIT.

Maurice van Haperen
Software specialist

Maurice is gespecialiseerd in innovatieve softwareontwikkeltrajecten. Hij heeft zowel een opleiding Bachelor Informatica als een Master of ICT en Business Innovation afgerond. Afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in softwareontwikkeling, management, business development en onderwijs.
Maurice ondersteunt waar nodig de huidige adviseurs in de WBSO-trajecten waarin softwareontwikkeling centraal staat.

Marcha Albers
Office Manager

Marcha is al jarenlang de onmisbare spin in het web die alle interne processen bewaakt. Marcha ondersteunt de directie en de adviseurs in alle dagelijkse werkzaamheden.
De klanten van Boonstoppel kennen Marcha als professionele maar vooral uiterst vriendelijke gastvrouw.

Angelique Kock
Administratief Medewerker